4 konserter okt-dec 2020

Längtar efter den levande musiken!
Nu är det möjligt med Coronasäkrad lokal och hantering av upplevelsen
.

Konserter i höst

 Lördag den 10 okt kl.16.00  Urshult kyrkaUng Lovande”-prisvinnarna 2019 Kristina Winiarski, cello och Pontus Carron, piano musik: Dag Wirén suite miniature op 8b (7) – Ludwig van Beethoven variationer över ”Bei Männern, welche Liebe fühlen” Från Mozarts trollflöjten Wo O 46 (10) – Molly Kien, nyskrivet verk  

Lördag den 24 okt kl.14.30 och kl.17.00  Urshult kyrka.De stora Mästerverken med Musica Vitaes nye konstnärliga ledare Benjamin Schmid, violin och Christian Lettner, trummor. Spelar Beethoven, Sabina Hanks jazz-inspirerande violinkonsert samt Mozarts Eine Kleine Nachtmusik. Med  Musica Vitae.

Lördag 7 nov kl.14.30 och kl 17.00  Urshult kyrka Cameratas kammarensemble spelar sextett Camerata Nordica sextett Vol 2  – Brahms första sextett. -Tjajkovskij Souvenir de Florence – Dvorak sextett inspirerad av slavisk folkmusik

Lördag den 12 dec kl. 14.30 och kl.17.00 Urshult kyrka  Julkonsert  Musik i Juletid Karolina Bengtsson, sopran, Musica Vitae Våra mest älskade julsånger blandas med mer okända pärlor.

Abonnemang kan inte tecknas i år men

50  Biljetter är tillgängliga 10 dagar före respektive konsert. Bokas via mail elisabeth.bava@gmail.com  eller tel.076-1710550  betalas med Swish123 351 0351

 Vi följer folkmyndighetens rekommendationer för att ge säkra konserter vi reserverar oss för förändringar i program och tider. Se www.facebook.com/konsertforeningentingsryd